Čestitka ministra Vulina na osvojenim zlatnim medaljama na Svetskim policijskim igrama

0
91

Ministar Vulin čestitao Snežani Momčilović i Ljubiši Momčiloviću na osvojenim zlatnim medaljama na Svetskim policijskim igrama.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da je pripadnica Sportske jedinice i Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata Snežana Momčilović osvojila zlatnu medalju u praktičnom streljaštvu, u kategoriji „Lady“,a  pripadnik Sportske jedinice i Specijalne antiterorističke jedinice Ljubiša Momčilović zlatnu medalju u praktičnom streljaštvu „Police action pistol“ na Svetskim policijskim igrama u Roterdamu.

Proteklih dana pripadnici Sportske jedinice MUP-a Srbije pokazali su čitavom svetu da srpska policija ima najbolje rvače. Osvajanjem zlatne medalje u praktičnom streljaštvu u kategoriji „Lady“, u oštroj konkurenciji, pokazali ste da imamo i izuzetne strelce. U izuzetno jakoj konkurenciji, u praktičnom streljaštvu, od 92 takmičara, srpski pripadnik policije ostvario je najbolje rezultate i iza sebe ostavio predstavnike policija Španije, Portugala, Francuske i  Sjedinjenih Američkih Država. Hvala vam što požrtvovanom borbom iznova potvrđujete činjenicu da Srbija ima veoma razvijenu i visokokvalitetnu policiju. Obradovali ste naše celo ministarstvo, baš kao i celu Srbiju“, navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina. Ponosan sam na sve vaše uspehe koje ostvarujete u Roterdamu, ali sam još ponosniji zbog činjenice da srpska policija ima vredne, talentovane i požrtvovane pripadnike „Hvala za još jednu medalju, za peto zlato za Srbiju i Ministarstvo unutrašnjih poslova. Peto zlato na Svetskim policijskim igrama obradovalo je građane Srbije i sve pripadnike MUP-a“, navodi se u čestitki ministra Vulina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here