Rada Trajković – Država je dužna da se obračuna sa ljudima kao što je Milan Radoičić

0
138

Milan Radoičić je na crnoj američkoj listi i sa takvim ljudima je država u obavezi da se obračuna ali je naša država pokazala da je opredeljena da i dalje nastavi sa aranžmanom Veselinovića i Radoičića kao jednim od glavnih partnera vlade Srbije istakla je Rada Trajković.

Vest o povratku Milana Radoičića na Kosovo je, prema rečima Rade Trajković predsednice organizacije Evropski pokret Srba sa Kosova i Metohije, imala funkciju da pokrije aktuelnu priču o Jovanjici kao i zabrinjavajuće navode Zdenka Tomanovića o životnoj ugroženosti njegovog klijenta, inspektora Slobodana Milenkovića. Trajkovićeva je rekla da sama poruka Radojičića predstavlja povokaciju NATO-u, ali i nesreću za Srbe sa Kosova. Čitavo to njegovo pojavljivanje, prema njenim rečima, predstavlja parodiju na predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, Čak je, rekla je, i sličnu majicu obukao. Radu Trajković smo zamolili da pojasni ove svoje navode.

Milan Radoičić, potpredsednik Srpske liste kojeg kosovsko tužilaštvo sumnjiči za umešanost u ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića, tužio je Višem sudu u Beogradu predsednicu Evropskog pokreta Srba sa Kosova i Metohije, Radu Trajković, zbog povrede ugleda i časti.Rada Trajković je u više navrata u medijima javno označavala Radoičića kao osobu koja je umešana u ubistvo Olivera Ivanovića. Istovremeno kritikovala je i srpske pravosudne organe zbog toga što su, kako je ona to objasnila, štitili Radoičića od kosovskih istražnih organa koji za njime tragaju još od novembra 2018. godine kada je u Severnoj Mitrovici izbegao hapšenje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here