Milan Dumanović – Ko je zaposlio Dijanu Hrkalović u MUP-u treba da snosi odgovornost

0
70

Ko god da je zaposlio Dijanu Hrkalović u Ministarstvu unutrašnjih poslova treba da snosi odgovornost jer ona u iole normalnoj državi gde postoji minimum prava i zakona ne bi mogla da prođe bezbednosnu proveru istakao je potpredsednik Novog sindikalnog policijskog saveza Milan Dumanović.

Potpredsednik Novog sindikalnog policijskog saveza Milan Dumanović rekao je u intervjuu za Danas da je Dijana Hrkalović došla u Ministarstvo unutrašnjih poslova pre Nebojše Stefanovića, te da joj je on samo nominalno bio šef, a da je tadašnja državna sekretarka radila apsolutno sve po svom nahođenju. Dumanović je dodao da aktuelni ministar odbrane, a tada unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović svakako treba da snosi odgovornost za ono što nije uradio i što je dozvolio da Hraklović kao njegov saradnik radi. Ko je zaposlio Dijanu Hrkalović u MUP-u i kako komentariše njen odnos sa ministrom Stefanovićem pitali smo Milana Dumanovića.

Dumanović je dodao da aktuelni ministar odbrane, a tada unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović svakako treba da snosi odgovornost za ono što nije uradio i što je dozvolio da Hrkalović kao njegov saradnik radi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here