Zoran Sandić – Zrenjanin se uvek zaobilazio u rešavanju ključnih problema

0
103

Zrenjanin se uvek zaobilazio u rešavanju ključnih problema a u prilog tome govori činjenica da još uvek nema zdravu pijaću vodu, obilaznicu i još mnogo toga istakao je potpredsednik Novog DSS-a Zoran Sandić komentarišući vojvođanski budžet.

Skupština Vojvodine usvojila je Završni račun i Izveštaj o izvršenju budžeta za prošlu godinu. Predstavnici vlasti tokom skupštinske rasprave govorili su da je planiranje budžeta bilo realno, a upravljanje njime odgovorno, dok su opozicioni poslanici tvrdili da su budžetski troškovi ostali bez opipljivih rezultata. Zorana Sandića, potpredsednika Novog DSS pitali smo da li se vojvođanski budžet zaista troši bez opipljivih rezultata?

Ukupni prihodi utvrdjeni su u iznosu od 84,65 milijardi dinara, a ukupni rashodi u iznosu od 75,63 milijardi dinara, dok su neutrošena sredstva oko devet milijardi dinara. Kako je rečeno na sednici, u svom izveštaju o izvršenoj reviziji, Državna revizorska institucija je četvrti put zaredom dala pozitivno mišljenje na konsolidovane finansijske izveštaje završnog računa pokrajinskog budžeta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here