Mirović u Titelu – Više sredstava za manje razvijene sredine

0
114

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na rekonstrukciji Ulice Toše Bujandrića u Titelu, koji se izvode u okviru projekta uređenja putne infrastrukture na teritoriji te opštine, vrednog 100 miliona dinara, čijom realizacijom će novi asfalt dobiti ulice u dužini od gotovo 5,3 kilometra.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na rekonstrukciji Ulice Toše Bujandrića u Titelu i tom prilikom najavio da će naredne godine biti izdvojena sredstva za nastavak radova na uređenju putne infrastrukture. Prema njegovim rečima, potrebno je da se izdvoje veća sredstva za titelsku opštinu. On je najavio da će tokom jeseni početi radovi na rekonstrukciji, dogradnji i energetskoj sanaciji objekta Predškolske ustanove „Plavi čuperak“ u Šajkašu, za šta je iz pokrajinskog budžeta izdvojena polovina sredstava. Predsednik je rekao da je u planu i rekonstrukcija Doma zdravlja u Šajkašu, ocenivši da posla ima dosta, te da su projekti spremni.

Predsednik Opštine Titel Dragan Božić rekao je da već 30 godina nijedna ulica u toj opštini nije rehabilitovana na ovaj način.

U Titelu će novi asfalt dobiti četiri ulice u ukupnoj dužini od 1.378 metara, dok će se u Mošorinu raditi na uređenju putne mreže ukupne dužine 1.750 metara, uz šta će biti izvedeni i zemljani radovi sa priključcima u dve ulice. Pored toga, u Vilovu i Šajkašu će biti obnovljene po dve ulice u dužini od 745, odnosno 660 metara. U Loku će novi asfalt biti postavljen u jednoj ulici dugoj 380 metara, a u Gardinovcima u dve ulice ukupne dužine 370 metara. Događaju je prisustvovao i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Miloš Maletić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here