Potpredsednik SSP-a i narodni poslanik Dejan Bulatović komentarišući navode da će biti  zamenik predsednika skupštinskog Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu rekao je da je još uvek rano da se govori o tome kao i da će stranka doneti odluku o tome kada dođe vreme za to.

U političkim krugovima se spekuliše da će narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ i predsednik Narodne seljačke stranke (NSS) Marijan Rističević biti predsednik skupštinskog Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, a da će njegov zamenik biti poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović. Koliko su istiniti ovi navodi i za šta će se zalagati ukoliko bude zamenik predsednika skupštinskog Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu pitali smo Dejana Bulatovića, potpredsednika Stranke slobode i pravde.

Ristićević i Bulatović su članovi ovog odbora ali još nije došlo do sednice na kojoj bi iz redova članova bili odabrani predsednik i zamenik predsednika. Članovi ovog odbora, kako stoji na sajtu Skupštine, biće između ostalog Miroslav Aleksić iz Narodne stranke, Milija Miletić, predsednik Ujedinjene seljačke stranke koja je deo poslaničke grupe oko SNS-a, Rade Basta iz Jedinstvene Srbije i Milovan Jakovljević iz Srpskog pokreta Dveri.