Ivica Božić – Sramni barjak duge na Europrajdu

0
583

Aleksandar Vučić je ucenjen od globalističke populacije tj. globalista sa Zapada, a pokazna vežba treba da se desi 17. septembra kada bi trebao da se zabode sramni barjak duge da bi se dodvorio svojim gazdama, izjavio je Ivica Božić iz pokreta Antiglobalisti Srbije.

Protestna šetnja protiv održavanja Europrajda sledećeg meseca u Beogradu održana je u našoj prestonici u organizaciji udruženja “Za odbranu porodice”. Iako ga, posle obilaska prikaza vojne opreme na Banjici, novinari nisu pitali za protestnu šetnju protiv Europrajda u Beogradu, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je o njoj sam govorio. „A što me ne pitaste, sinoć smo imali mnogo brojniji skup protiv Europrajda, 4.650 ljudi je bilo, poput najvećih skupova ikada koje je opozicija skupljala. I neću da vas pitam znate li ko je organizovao taj skup sinoć. Pričate o porodičnim vrednostima oni koji su osuđeni za porodično nasilje, neću ni da pričam o opojnim drogama i o svemu drugom“, rekao je Vučić. Kako komentariše održani skup, da li na narednom očekuje još veći broj ljudi, ali i kako komentariše izjavu predsednika Vučića, pitali smo Ivicu Božića iz pokreta Antiglobalisti Srbije.

Protest neformalnog udruženja “Za odbranu porodice” protiv održavanja Europrajda sledećeg meseca u Beogradu, u kome je učestvovalo više od 5.000 građana, završen je ispred crkve Svetog Marka, a sledeći je zakazan za 28. avgust u 18h. Iz udruženja pozivaju sve koji se, kako su istakli, ne slažu sa nametanjem ponašanja koje nije svojstveno našem narodu da se pridruže.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here