Medalje karatista „Banatskog cveta“ u Boru i Čačku

0
146

Takmičari karate kluba „Banatski cvet“ ostvarili su zapažene rezultate na skorašnjem Drugom kolu lige šampiona održanom u Boru i u Finalu lige šampiona održanom u Čačku.

U Boru je nedavno održano Drugo kolo lige šampiona pod pokroviteljstvo Fudokan saveza Srbije. Zrenjaninci su nastupali na ovom šampionatu u sledećem sastavu: Srđan Marić, Goran Samolovac i Filip Mihajlović. Srđan Marić je u kategoriji mlađih seniora u disciplinama kumite i Fudokan sportske borbe osvojio 1.mesto, a u disciplini fuku go 3. mesto. Goran Samolovac je u kategoriji mlađih seniora u disciplinama tamashiwari i tsumeai osvojio 1. mesto, 2. mesto u disciplinama kate i fuku go i 3. mesto u kumiteu. Filip Mihajlović je u kategoriji mlađih seniora u disciplini Fudokan sportske borbe osvojio 2. mesto i 3. mesto u disciplini fuku go. Muški seniorski tim u sastavu Filip Mihajlović, Nikola Vukelić i Goran Samolovac osvojio je zlatnu medalju. Ekipu je predvodio trener Goran Samolovac.

U Čačku je nedavno održano Finale lige šampiona. Član karate kluba „Banatski cvet“ Goran Samolovac je po ostvarenim bodovima tokom tri kola zauzeo 2. mesto popevši se tom prilikom na pobedničko postolje. Goran je takođe i sudio. U istoj kategoriji našli su se još Srđan Marić na 5. mestu i Filip Mihajlović na 6. mestu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here