Nada Gladović – Litija za spas Srbije 28. avgusta u Beogradu

0
2428

Litija za spas Srbije najavljena je za 28. avgust kada će biti održana u Beogradu, a na litiju su pozvani svi oni koji su za očuvanje tradicionalne porodice, istakla je Nada Gladović, predsednica udruženja “Lekari i roditelji za nauku i etiku”.

U Srbiji će se 28. avgusta u Beogradu, ispred Patrijaršije, održati Litija za spas Srbije koju organizuju svetosavska bratstva i sestrinstva, rodoljubiva udruženja ,,Udruženi za tradiciju i porodicu’’. Koga sve pozivaju na litiju i koji je njen cilj pitali smo Nadu Gladović, predsednicu udruženja “Lekari i roditelji za nauku i etiku”.

Litija protiv održavanja Europrajda održana je nedavno u Beogradu tokom koje je više od 10.000 ljudi prošetalo glavnim ulicama Beograda. U litiji je nošen trasnsparent „Dalje ruke od naše dece“ i plakati sa fotografijama pokojnog mitrpolita Amfilohija i vladike Atanasija, kao i episkopra banatskog Nikanora  i zvorničko-tuzlanskog Fotija. Mitropolit Amfihije i vladika Atanasije su za života imali jasan i glasan stav o gej-paradama, dok su vladike Nikanor i Fotije za sada jedini srpski arhijreji koji su se javno oglasili povodom Euro prajda, čije je održavanje u Beogradu najavljeno od 12. 18. septembra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here