Peca Popović – Temeljni ugovor ne menja ništa bitno osim što utiče na poziciju Dritana Abazovića

0
54

Novinar i zamenik glavnog urednika magazina Tabloid Predrag Peca Popović smatra da je Temeljni ugovor trebao da se potpiše mnogo ranije a za građane Crne Gore je dobro da se potpisao i sad jer ne menja ništa bitno osim što utiče na poziciju Dritana Abazovića kao predsednika vlade Crne Gore

Temeljni ugovor između Vlade Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve potpisan je u Podgorici.Ugovor su potpisali premijer Crne Gore Dritan Abazović i patrijarh SPC-a Porfirije. Jedno važno pitanje stavljeno je ad acta. Nastavljamo dalje, fokus je na boljem životnom standardu građana”, kazao je Abazović nakon potpisivanja ugovora. Kako gleda na potpisivanje Temeljnog ugovora pitali smo novinara i zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid Predraga Pecu Popovića.

 Nakon potpisivanja premijer Abazović je rekao da je jedno važno pitanje stavljeno ad acta.”Čast mi je i zadovoljstvo što mi je pripala nesvakidašnja prilika da potpišem Temeljni ugovor sa SPC i zatvorim ovo pitanje na jako lijep, primjeren i dostojanstven način”, naveo je Abazović.Patrijarh Porfirije je naglasio da je Temeljni ugovor potreban i Srpskoj pravoslavnoj crkvi i državni Crnoj Gori.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here