Milan Dumanović – Podržavamo svaku pravu borbu protiv organizovanog kriminala

0
68

Novi policijsko sindikalni savez podržava svaku pravu borbu protiv organizovanog kriminala rekao je Milan Dumanović komentarišući naredbu o novom proširenju istrage protiv Darka Šarića i drugih osumnjičenih koji se terete da su pripadnici njegove kriminalne grupe

 Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o novom proširenju istrage protiv Darka Šarića i drugih osumnjičenih, koji se terete da su pripadnici njegove kriminalne grupe. U ovoj, trećoj po redu naredbi je i ime njegovog rođenog brata Duška. Oni se terete da su činili teška krivična dela, kao i da su pokušavali da ubiju i diskredituju svedoka-saradnika Nebojšu Joksovića. Kako komentariše ovu naredbu pitali smo potpredsednika Novog policijsko sindikalnog saveza Milana Dumanovića.

Najnovija informacija je da je za Duškom Šarićem raspisana međunarodna Interpolova poternica zbog sumnje da je pripadnk organizovane kriminalne grupe svog rođenog brata Darka Šarića, koji se nalazi u pritvoru, rečeno u Tužilaštvu za organizovani kriminal.Predlog za raspisivanje poternice je iznelo Tužilaštvo za organizovani kriminal, a Specijalni sud je doneo naredbu, nakon čega je Interpol Srbije raspisao poternicu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here