Ivan Ivanović – Održavanje Europrajda neće doneti Srbiji ekonomski prosperitet

0
82

Održavanje Europrajda neće doneti Srbiji ekonomski prosperitet a i većinska Srbija je protiv toga, ne može se narodu nametnuti LGBT ideologija koja nema veze sa svešću, verom i kulturom srpskog naroda izjavio je predsednik konzervativnog pokreta „Naši“ Ivan Ivanović

 „Održavanje EUroprajda značajno je za Srbiju u svakom smislu, od turističkog do političkog, ali se položaj LGBT+ zajednice neće promeniti zahvaljujući toj manifestaciji ili nekoj EU agendi, već promene zavise od nas“ rekao je koordinator Evroprajda 2022 Goran Miletić. Miletić je u intervjuu istakao važnost jednog tako velikog evropskog događaja kao što je Europrajd koji će u Beogradu biti oganizovan od 12. do 18. septembra i tokom koga će biti održano više od 130 događaja, uključujući debate, izložbe, koncerte, biznis forum i šetnju. Da li će Europrajd u Beogradu biti održan i kako komentariše njegovo održavanje pitali smo Ivana Ivanovića, predsednika konzervativnog pokreta „Naši“.

Prema najnovijim informacijama koje je izneo predsednik Aleksandar Vučić najavljeno je da će Parada ponosa biti otkazana ili odložena jer se ne može održati u političkoj situaciji kakva je trenutno u Srbiji. Vučić je ovu odluku doneo u dogovoru sa većinom članova Vlade i premijerkom Anom Brnabić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here