Koncert benda “Uroš i Nejaki” u subotu u 21h u Atrijumu Kulturnog centra

0
83

Zrenjaninski rok bend “Uroš i Nejaki’’ održaće koncert u subotu, 3. septembra, u 21h u Atrijumu u okviru Kulturnog centra Zrenjanina.

 Zrenjaninski rok bend “Uroš i Nejaki’’ osnovan je 2018.godine i trenutno ga čine petorica mladih i talentovanih momaka koji na originalan način publici prezentuju muziku uz koju su odrasli i koju rado slušaju i izvode na svojim koncertima.  Kako kažu, na nastupima izvode i autorske pesme. Osnivač benda Uroš Derikrava kaže da je bend nastao u srednjoj školi kada su najpre počeli sa pravljenjem pesama a kasnije se javila i ideja o osnivanju pomenutog benda. Ljubav prema muzici počela je još u detinjstvu a uspeh koji su do sada postigli dokaz je da se dečji snovi ostvaruju trudom i radom.

Gitarista Mihajlo Cvejić pridružio se bendu prošle godine i kako ističe raduje se svakoj novoj probi i koncertu. Ovom prilikom prisetio se jedne zanimljive situacije koja im se dogodila na jednoj svirci na aerodromu.

Bend “Uroš i Nejaki’’ imaće koncert pred zrenjaninskom publikom u subotu, 3. septembra od 21h u Atrijumu Kulturnog centra i pozivaju sve ljubitelje njihove muzike da dođu i uživaju. O svim ostalim dešavanjima kao i nastupima možete se informisati na njihovim profilima na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here