Zoran Buljugić – Vučićeva izdaja Kosova

0
273

Situacija na Kosovu je izuzetno teška za srpski narod a većina je svesna da je ostavljena od strane vlasti u Beogradu i da je sve to Vučićeva izdaja izjavio je profesor ruskog jezika Zoran Buljugić.

Građani Severa Kosova smatraju da postoji prećutni sporazum između Vučića i Kurtija. Kažu da je nepotrebno zastrašivati narod i stvarati nepoverenje. Predstavnici kosovske vlasti kažu da je Vučić lagao i pokazivao zastarela dokumenta. U zajedničkom saopštenju, građanska inicijativa “Srpski opstanak“ i Građanska inicijativa za Zubin potok smatraju da je predsedniku Srbije jasno da Sever KiM-a “više ne može da upotrebljava kao svoj teatar“. Kako gleda na ove navode i uopšte na situaciju na Kosovu pitali smo profesora Zorana Buljugića.

Pored toga što je predsednik Aleksandar Vučić pokazao da postoji prećutni sporazum između njega i Kurtija, on je dokazao i da svojski uživa u tome da plaši narod svojim nastupima. Narod je dovoljno preplašen aktuelnom situacijom i nepotrebno je dodatno ulivati strah, stvarati nepoverenje i zastrašivati preostali srpski narod“ istakli su u zajedničkom saopštenju, građanska inicijativa “Srpski opstanak“ i Građanska inicijativa za Zubin potok.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here