Miroslav Parović – Od države koja je proizvodila ugalj došli smo do države koja ugalj uvozi

0
55

Građani Srbije treba da strahuju zbog toga kakvu vlast imamo jer mi od države koja je bila ozbiljan proizvođač uglja smo došli do situacije da nemamo uglja nego ga uvozimo istakao je dr Miroslav Parović iz Narodnog slobodarskog pokreta.

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je da su nadležne inspekcije počele kontrolu prodavaca peleta i ogrevnog drveta, kao i da će biti kontrolisani i proizvođači. Mihajlović je navela da je obavljena kontrola u više gradova i opština, u Nišu, Leskovcu, Pirotu, Kraljevu, Majdanpeku i Ivanjici, da je samo 13 imalo sve što je potrebno za legalnu prodaju, a da su svi drugi u prekršajnom postupku. Da li građani Srbije treba da strahuju kada je u pitanju snabdevanje ogrevom, ali i njegova cena pitali smo Miroslava Parovića iz Narodnog slobodarskog pokreta.

Zorana Mihajlović je dodala da je najvažnije pitanje za unutrašnju politiku da se proizvede dovoljno energije i energenata i dovoljno hrane, da se dodatno unapređuje kvalitet obrazovanja i zdravstva i da životni standard građana i građanki bude još viši.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here