Nemanja Šarović – Pored Vučića nama Vlada nije potrebna

0
92

Države koje se suočavaju sa problemima žure da formiraju vladu kako bi se što pre prionulo na rešavanje tih problema istakao je predsednik pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović i dodao da mi u Srbiji nemamo potrebu za vladom jer je „Aleksandar Vućić jedina instiucija koja nam je potrebna“.

 Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je situacija u odnosima Beograda i Prištine “kamičak u cipeli Zapada” i da on hoće da se reši tog kamička i reši situaciju kako Srbija ne bi mogla više ništa da im prebacuje i ukazuje na licemerje Zapada. Prema njenim rečima, formiranje Vlade se odlaže usled svega što se dogodilo tokom septembra u odnosima sa Prištinom, kao i zbog brojnih aktivnosti. Da li je to jedini razlog za neformiranje Vlade ili ima i drugih razloga pitali smo predsednika pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanju Šarovića.

Na pitanje da li su definisana personalna rešenja budućih ministara, Brnabić je rekla da ne sva i ne kompletno, ali da se konture vlade polako naziru. „Biće promena, biće promena i Zakona o ministarstvima i ja očekujem da rasprava u parlamentu bude nešto duža nego što je to uobičajeno“, kazala je ona.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here