Vodovod i kanalizacija Zrenjanin – Novi bunari u pet naseljenih mesta

0
65

Tokom leta pušteni su u rad novi bunari u Elemiru, Melencima, Čenti, Orlovatu i Farkaždinu, a izgrađena je i prateća vodovodna mreža koja ih povezuje sa postojećom. Ovim je u značajnoj meri unapređen sistem vodosnabdevanja u navedenim naseljenim mestima i obezbeđena dodatna količina raspoložive vode za zadovoljenje racionalnih potreba meštana.

 Svako naseljeno mesto koje pripada gradu Zrenjaninu ima sopstveni sistem vodosnabdevanja, koji čine izvorišta sa bunarima, hlorinatori, vodovodna mreža, a veći deo njih poseduje i vodotoranj. JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin vrši redovno i plansko održavanje vodovodnih sistema u naseljenim mestima, a tokom ove godine pušteni su u rad novi bunari u Elemiru, Melencima, Čenti, Orlovatu i Farkaždinu.

Puštanjem u rad pomenutih bunara u značajnoj meri je unapređen sistem vodosnabdevanja u navedenim naseljenim mestima i obezbeđena je dodatna količina raspoložive vode za zadovoljenje racionalnih potreba meštana, a benefiti su se osetili odmah nakon njihovog puštanja u rad, za vreme trajanja talasa tropskih vrućina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here