Miroslav Parović – Kriminalni sistem u Crnoj Gori

0
67

U Crnoj Gori je i dalje na snazi kriminalni sistem koji predvodi Milo Đukanović rekao je Miroslav Parović iz Narodnog slobodarskog pokreta i dodao da iako je Đukanović izgubio izbore 2020., dve godine se i dalje održava kriminalni sistem a takav scenario očekuje i nas u Srbiji zaključio je Parović.

Premijer Crne Gore u tehničkom mandatu Dritan Abazović, optužio je predsednika Crne Gore Mila Ðukanovića da štiti kriminalne mreže unutar zemlje. Abazović je rekao da je Ðukanović podstakao verske i etničke podele koje su dovele do pada njegove vlade u avgustu. Kako komentariše političku situaciju u Crnoj Gori pitali smo Miroslava Parovića iz Narodnog slobodarskog pokreta.

Dritan Abazović pozvao je predsednika Sjedinjenih Država Džozefa Bajdena da pomogne ubrzanju ulaska Crne Gore u EU, navodeći da bi veći evropski blok mogao bolje da se suprotstavi Rusiji. Abazović je rekao da bi veća američka podrška u borbi Crne Gore protiv organizovanog kriminala i korupcije, uključujući ciljane sankcije, “snizila temperaturu” među podeljenim državama zapadnog Balkana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here