Pokazna vežba Crvenog krsta – Pravila postupanja nakon saobraćajne nezgode

0
41

Crveni krst Zrenjanin godinama unazad realizuje akciju „bezbednost u saobraćaju“, koja je najčešće obuhvatala učenike nižih razreda osnovnih škola. Danas je, u okviru ove akcije, održana pokazna vežba sa procedurama i pravilima postupanja nakon saobraćajne nezgode namenjena učenicima srednjih škola, potencijalnim vozačima.

U sklopu aktivnosti u okviru projekta o pravilnom postupanju u slučaju saobraćajnih nezgoda koji Crveni krst realizuje u saradnji sa Gradom Zrenjaninom, Savetom za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Zrenjanina i Vatrogasno spasilačkim bataljonom Zrenjanin, na Trgu slobode u Zrenjaninu realizovana je pokazna vežba kojom su obuhvaćene procedure i pravilna postupanja nakon saobraćajne nezgode.  Ciljna korisnička grupa ove pokazne vežbe su učenici završnih razreda srednjih zrenjaninskih škola.

Tokom akcije „Bezbednost u saobraćaju“ u narednom periodu mladi Zrenjaninci će imati priliku ne samo da se upoznaju sa veštinama prve pomoći već će se i ohrabriti i osmeliti da pristupe povređenom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here