Vladan Tegeltija – I poraz na Evrobasketu je deo sporta

0
102

Novinar Vladan Tegeltija je, komentarišući učešće Srbije na Evrobasketu, rekao da je napravljena velika nauka od običnog sportskog poraza. Smatra da je protivnik bio mudriji, nije bilo prijatano ali je i poraz deo sporta, zaključio je Tegeltija.

Košarkaška reprezentacija Srbije završila je sa učešćem na Evropskom prvenstvu u osmini finala.I pored 14 poena prednosti u prvom poluvremenu, “orlovi” su poklekli u Berlinu protiv Italije, koja je priredila senzaciju pobedom nad dotad neporaženom ekipom selektora Svetislava Pešića od 94:86. Kako komentariše učešće Srbije na Evrobasketu pitali smo novinara Vladana Tegeltiju.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Vladimir Lučić izjavio je da je razočaran porazom od Italije u osmini finala Evropskog prvenstva u Berlinu. “Mislim da smo ušli u nervozu, promašili dosta otvorenih šuteva. Oni su ubacili svoje šuteve spolja, dobili samopouzdanje. Mi smo ušli u kontraritam i to ne sme da se desi i to je to. Razočarenje je ovo i težak poraz”, rekao je Lučić posle meča. Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić priznao je da je Italija odigrala izvanredan meč u osmini finala Evropskog prvenstva u Berlinu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here