Testival 15. i 16. oktobra u Beogradu

0
60

Festival testa poznatiji kao Testival ove godine doživeće svoje peto izdanje a biće održan u Domu omladine u Beogradu 15. i 16. oktobra.

Gastronomski događaj Testival stavlja akcenat na domaću proizvodnju hrane i veliku pažnju posvećuje modernim trendovima koji pokušavaju da se nametnu, poput zdrave organske proizvodnje i ishrane. Želja organizatora je da posetioci budu aktivni i da iskažu svoja mišljenja i ukuse i da na taj način doprinesu da ovaj događaj bude što interesantniji. Organizator Testivala je Miodrag Ilić koji je rekao nešto više o pomenutoj manifestaciji.

Član saveta Testivala Branko Đaković objasnio je da je cilj manifestacije podrška malim, srednjim i velikim firmama da razvijaju svoje timove, strategije i prisustvo na tržištu.

Šta će se ove godine dešavati na Testivalu rekla je Katarina Petrović.

Testival je događaj za sve uzraste, najviše za porodice, ali čak i za mlade bračne parove, drugare i drugarice. Svi su dobrodošli!

Testival nudi proizvode malih proizvođača hrane, koji se ne mogu naći u supermarketima, tržnim centrima i gradskim pijacama. Time Testival predstavlja jaku alternativu mnogim od mejnstrim prodajnih objekata, uključujući i online ponudu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here