Ministar Vulin – Prijem za pripadnike PU Pirot

0
25

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin primio je danas policijske službenike Policijske uprave u Pirotu koji su i pored svog rada i angažovanja na obezbeđenju javnog okupljanja “Evroprajd” u Beogradu, svojim brzim i pravovremenim postupanjem pomogli da se na svet donese i sačuva jedan ljudski život.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je policijskim službenicima Policijske uprave Pirot Zoranu Stevanoviću, Saši Trifunovu i Milošu Petroviću, jer su i pored zahtevnog posla tokom obezbeđivanja javnog reda i mira na “Evroprajdu”, pomogli ženi koja je počela da se porađa ležeći na trotoaru. „Vi ste oličenje čestitog srpskog policajca, koji je uvek na usluzi svojim građanima. Vašim pravovremenim reagovanjem pokazali ste svu ljudskost i dobrotu koju poseduju srpski policajci. Ovo su trenuci kada posebno osetim ponos što sam deo vas, deo srpske policije”,  poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

„Ministarstvo unutrašnjih poslova vam je beskrajno zahvalno i ponosno na vas”, kazao je ministar Vulin, koji je ovom prilikom novčano nagradio policijske službenike iz Pirota. Policijski službenici Stevanović, Trifunov i Petrović su tokom vršenja policijskih zadataka prilikom održavanja “Evroprajda” brzom i hitrom reakcijom stvorili uslove za bezbedan porođaj i pomogli da žena, koju su zatekli na trotoaru u ulici Braće Krsmanovića, donese na svet dečaka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here