Robna kuća Tišma ove nedelje iz svog asortimana posebno izdvaja makaze, trimere, testere kao i čizme.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga. Tišma ove nedelje iz svog asortimana izdvaja baštenski program za jesenje uređenje vašeg dvorišta.

U ponudi ćete pronaći makaze raznih veličina, trimere za travu, kao i velik izbor pribora i alata za uređenje vrtova.  Od mašina u DOO Tišmi možete pronaći motorne i električne testere za drva, trimere, skupljače i duvače lišća, seckalice za grane. Jesen sa sobom donosi obilne kiše pa tako u Tišmi možete pronaći različite modele i različite veličine veoma kvalitetnih gumenih čizama.

Kompletnu ponudu robne kuće Tišma možete pogledati na dobro poznatoj adresi Beogradska bb svakog radnog dana od 8 do 19h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate Za sve potrebne informacije pozovite brojeve telefona 023/525-233, 023/523-010 i 023/522-443.