Crveni krst Zrenjanin – Završna manifestacija programa „Sunčana jesen života“

0
74

Crveni krst Zrenjanin organizovao je završnu, svečanu manifestaciju povodom realizacije programa ,,Sunčana jesen života”. Uručena je nagrada volonteru sa najdužim volonterskim stažom i najstarijem aktivnom volonteru Crvenog krsta Zrenjanin kojima do sada nisu uručivane nagrade na ovoj manifestaciji, kao i nagrada bračnom paru sa najdužim bračnim stažom koji se prijavio na konkurs Crvenog krsta.

U Velikoj sali Crvenog krsta Zrenjanin  održana je završna manifestacija programa „Sunčana jesen života“, kroz koji ova organizacija želi da skrene pažnju na neprepoznatljiv i zanemaren doprinos starijih osoba u društvu. Cilj je i dodatno uključivanje starijih lica u rad gradske organizacije Crvenog krsta, posebno u volontiranje u njihovim mesnim zajednicama.

Na svečanosti su uručen nagrade najstarijem aktivnom volonteru i volonteru sa najdužim volonterskim stažom kojima do sada nisu uručivane nagrade na ovoj manifestaciji. Uručena je i nagrada bračnom paru sa najdužim bračnim stažom koji se prijavio na konkurs Crvenog krsta.

Na svečanosti su nagrađeni i mališani iz predškolske ustanove te učenici osnovnih škola koji su poslali najbolje radove na likovno-literarni konkurs „Moji baba i deda“. U programu su učestvovali učenici drugog razreda OŠ „2. oktobar“ i učenici četvrtog razreda OŠ „Đura Jakšić“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here