Predstavljena monografija “100 godina Duška Radovića” čiji je priređivač Zorica Hadžić

0
218

Na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga predstavljena je monografija “100 godina Duška Radovića” čiji je priređivač Zorica Hadžić. Objavljivanje je podržalo Javno preduzeće “Pošta Srbije”.

Kapitalna monografija “100 godina Duška Radovića” čije je objavljivanje podržalo Javno preduzeće “Pošta Srbije” predstavljeno je na Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga. Podrškom ovom kapitalnom izdanju, koje je u izdanju Maskoma priredila Zorica Hadžić, Pošta se kao društveno odgovorna kompanija pridružila obeležavanju stogodišnjice rođenja pisca Duška Radovića.  O sadržaju monografije govorila je profesor dr Zorica Hadžić, priređivač knjige.

Pisac Matija Bećković se u knjizi pojavljuje kao narator čije pripovedanje povezuje prikupljenu građu. Prema njegovim rečima, rođendan Duška Radovića ove godine obeležavamo čarobnom knjigom koja je predstavljena na Sajmu knjiga.

Na promociji koja je održana na štandu Pošte Srbije u Areni Hale 1, o knjizi su govorili pored priređivača Zorice Hadžić, v.d. predstavnika Upravnog odbora Udruženja književnika Srbije Miloš Janković i novinarka i dugogodišnja saradnica Duška Radovića, Brana Milunov. Posetiocima 65. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga, monografija „100 godina Duška Radovića“ biće dostupna samo na štandu Pošte Srbije u Areni Hale 1.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here