18 godina postojanja karate kluba ,,Banatski cvet’’

0
92

Karate klub „Banatski cvet“ je proteklog vikenda obeležio 18 godina postojanja. Dodeljene su nagrade saradnicima i prijateljima kluba, a održan je i karate seminar. Dobri rezultati ostvareni u prethodnom periodu svakako su vetar u leđa za naredna takmičenja.

Karate klub „Banatski cvet“ je osnovan 1. novembra 2004. godine. Osnivači kluba su Veselin i Ivan Grubački i Bogdan Kesić, a predsednici kluba od osnivanja do danas su bili Dragiša Tolmač, Goran Samolovac, Ivan Grubački i Nikola Vukelić, koji je aktuelni predsednik kluba i koji je analizirao najznačajnije uspehe karatista „Banatskog cveta“ u proteklom periodu i najavio Državno prvenstvo koje će 20. novembra biti održano u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

Jedan od trenutno najuspešnijih takmičara „Banatskog cveta“ je Srđan Marić koji se nedavno sa Evropskog šampionata vratio sa srebrnom i bronzanom medaljom.

Svečanost na kojoj je obeleženo punoletstvo „Banatskog cveta“ je iskorišćena i da se uruče priznanja pojedincima koji su dali svoj doprinos razvoju i promociji kluba, a sem toga potpisane su povelje o bratimljenju sa Karate klubom Čačak, Karate klubom Crvena zvezda i Karate klubom iz Niša.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here