Ministarka Kisić – Crveni krst je važan partner države

0
131

Ministarka za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije Darija Kisić ukazala je danas na to da je Crveni krst Srbije važan partner naše zemlje kada je u pitanju briga o njenim građanima, a posebno o deci, starijima i porodicama.

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić je, na skupštini Crvenog krsta Srbije, istakla da su u prethodnom periodu realizovane brojne aktivnosti te organizacije i nadležnih državnih organa sa ciljem da se pruži podrška i pomoć onima kojima je to bilo neophodno. Ministarka je naglasila da je briga o porodici i deci naš zajednički cilj, najavivši da će se u narednom periodu još intenzivnije raditi na obezbeđivanju podrške našoj deci i porodicama, koje predstavljaju osnov svakog društva i najveće bogatstvo.

Kisić je izrazila zahvalnost zaposlenima i volonterima Crvenog krsta Srbije na angažovanju i radu na tome da naše društvo bude još humanije i solidarnije. Prema njenim rečima, naš najveći zadatak jeste da budemo ljudi, pa iako to zvuči jednostavno, treba da znamo da čitavog života treba da radimo na tome.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here