Mirović – Obilazak radova na rekonstrukciji Futoškog puta

0
61

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obišli su danas radove na rekonstrukciji Futoškog puta, koji se izvode u okviru Projekta povećanja bezbednosti saobraćaja u Novom Sadu, za šta je Pokrajinska vlada izdvojila 800 miliona dinara.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obišli su danas radove na rekonstrukciji Futoškog puta, koji se izvode u okviru Projekta povećanja bezbednosti saobraćaja u Novom Sadu. On je tom prilikom istakao da su izdvojena znatna sredstva i za druge projekte širom Vojvodine.

Prema rečima gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića, plan je da rekonstrukcija Futoškog puta bude završena do kraja meseca.

Novi Sad očekuju i brojne nove velike investicije. Pokrajinska vlada će u stopostotnom iznosu finansirati izgradnju nove škole „Miloš Crnjanski“ na Satelitu, u toku je javna nabavka za rekonstrukciju Studija M i za izgradnju Muzeja 2021 na mestu stare zgrade radija, a u toku je i javna nabavka za rekonstrukciju Kamenice 1.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here