Robna kuća Tišma – Sve za obradu i skladištenje mesa

0
77

Novembar je vreme svinjokolja, a sve što vam je potrebno za svinjokolj pronaći ćete u robnoj kući Tišma, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Novembar je vreme svinjokolja, a sve što vam je potrebno za svinjokolj pronaći ćete upravo u robnoj kući Tišma. U ponudi imate sve što vam je potrebno za obradu mesa: stone makaze za meso, punilice, te ručne i električne mašine za meso, a ukoliko su vam potrebni delovi za ručnu mašinu za meso i njih možete pronaći u Tišmi. Obavezan deo svakog svinjokolja su i kuke za meso kao i kvalitetni noževi različitih namena, oblika i veličina. Tu su i oštrači noževa dizajnirani za sigurno, brzo i efikasno oštrenje svih vrsta noževa i makaza. Tišma u svojoj ponudi ima i zamrzivače sandučare od 200, 300 i 400 litara u koje možete smestiti meso po završetku svinjokolja.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here