Aleksandar Olenik – O slučaju Miroslava Aleksića

0
91

Advokat Aleksandar Olenik komentarisao je slučaj vlasnika škole glume Miroslava Aleksića koji je optužen za silovanje i polno uzmeniravanje sedam polaznica škole i tom prilikom je rekao da se u ovom slučaju prvi put koriste tzv. veštačenja psiholoških posledica na žrtve na osnovu kojih se zaključuje da li je bilo krivičnog dela.

Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić završio je iznošenje odbrane na ročištu u Višem sudu u Beogradu, povodom optužbi za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole. U nastavku iznošenja odbrane Aleksić je negirao optužbe Ive Ilinčić i Milene Radulović, rekavši da se radi o izmišljenim silovanjima i umetnutim sećanjima, te da, kako je rekao, Tužilaštvo svesno učestvuje u zadatom projektu. “Učestvujem u rijalitiju Milene Radulović, a Tužilaštvo je duboko svesno da se ovde radi o silovanju istine”, poručio je Aleksić. Aleksić je optužbe nazvao “selebriti Milena Radulović”, rekavši da je silovanja izmislila u svoje i tuđe ime i iskoristila to da postane poznata i priznata glumica. Kako komentariše ovaj slučaj pitali smo advokata i narodnog poslanika Aleksandra Olenika.

Optuženi Miroslav Aleksić smatra da je Milena Radulović osoba narcisoidnog karaktera koja od ljudi na silu zahteva da je doživljavaju onako kako ona želi. Aleksić se osvrnuo i na, kako je rekao, nelogičnosti u optužbama Ive Ilinčić, zapitavši kako je moguće da nije pružala otpor ili zapomagala kada su se činovi navodnog silovanja odigrali u blizini drugih ljudi. Sledeća ročišta na suđenju Mike Aleksića zakazana su za 29. novembar i 20. decembar.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here