Bratislav Jugović – Inicijativa da se smeni Šapić pokazuje slabost opozicije i snagu SNS-a

0
91

Inicijativa opozicije da se smeni gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić nema nikakvog smisla, služi samo da se pokaže slabost opozicije i snaga Srpske napredne stranke u Beogradu izjavio je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović.

Svojim potpisima, 39 opozicionih odbornika traži sednicu Skupštine, na kojoj će se raspravljati o smeni gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića. Sednica mora biti sazvana u roku od pet, a održana u roku od 15 dana. Pitanje je da li će imati kvorum za rad. Gradonačelnik Beograda poručuje da se može lako desiti da na sednicu ne dođu. Člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislava Jugovića smo pitali kako komentariše inicijativu opozicije i da li je u pitanju politički performans ili nešto više?

Odbornica grupe Ujedinjeni Mila Popović izjavila je da je jasno ko je istinska opozicije i kome je cilj, ne samo smena Šapića, već SNS režima koji uništava Beograd već devet godina“. Ona je naglasila da Šapić ne može da bude gradonačelnik, jer je prekršio zakon. „Kao predsednik opštine Novi Beograd počeo je da gradi objekat bez ikakve dozvole, a kao gradonačelnik je legalizovao taj isti objekat, iako su predmet legalizacije samo oni predmeti do 2015. godine“, objasnila je Popović.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here