Promocija knjige „Uglednici troimenog grada“ Zorana Slavića

0
123

U mesnoj zajednici Veljko Vlahović a u organizaciji Bagljaškulta održana je promocija knjige „Uglednici troimenog grada“ autora Zorana Slavića.

Knjiga publicističkih tekstova književnika Zorana Slavića „Uglednici troimenog grada“ predstavljena je publici u mesnoj zajednici Veljko Vlahović. U knjizi su sabrani miniportreti značajnika/uglednika, ima ih preko 150, koji su u prošlosti našeg grada, Zrenjanina, Petrovgrada i Bečkereka, svojim delom, aktivnošću ili uticajem, presudno uticali na njegovo formiranje kao uglednog mesta za život u ovoj regiji, pokrajni i državi. Nešto više o knjizi rekao je autor Zoran Slavić.

Publicistički tekstovi Zorana Slavića izlazili su u listu ,,Zrenjanin’’ pod naslovm ,,Za bolju kulturu sećanja’’, o tome je govorio glavni i odgovorni urednik lista Zrenjanin Dalibor Bubnjević.

U programu su učestvovali: Zoran Slavić, književnik i autor knjige, Milan Bjelogrlić, direktor gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, Dalibor Bubnjević, glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“, Milan Kočalović, glumac i Jasmina Tutorov, istoričar umetnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here