Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obratio se na svečanosti povodom obeležavanja 100 godina Lovačkog saveza Vojvodine i tom prilikom otvorio Muzej Lovačkog saveza, iskazujući poštovanje prema svima koji su Savez gradili i čuvali čitav jedan vek.

Lovački savez Vojvodine obeležio je sto godina postojanja a tim povodom otvoren je i Muzej lovačkog saveza. Otvaranju je prisustvovao predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović koji se obratio prisutnima i tom prilikom pohvalio lovce i članove koji su prethodnih godina predano radili i stvorili uslove za za ovu važnu društvenu, pa i privrednu oblast.

Predsednik Lovačkog saveza Vojvodine Željko Sušec uručio je Miroviću najviše priznanje za vanredni doprinos razvoju lovstva Vojvodine „Zlatni rog“ i istakao da je ovaj muzej rezultat predanog rada u proteklih 100 godina, i da predstavlja dug prema svim osnivačima i onima koji su učestvovali u radu i unapređenju lovstva u AP Vojvodini.

Svečanosti su prisustvovali i potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Vladimir Galić, potpredsednik Pokrajinske vlade Branko Ćurčić, pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Nemanja Erceg i drugi.