Brat uhapšenog Dejana Pantića: I dalje ne znamo ništa o njemu

0
28

Brat uhapšenog bivšeg pripadnika kosovske policije Dejana Pantića, Siniša izjavio je danas da je na barikadama od prvog dana, ali da još nema nikakvih informacija o bratu.

Siniša Pantić za Kosovo onlajn kaže da porodica ne zna da li je njegov brat dobio terapiju koja mu je poslata i dodaje da se još nisu čuli sa njim. “Kad sam sinoć čuo od glavnog predstavnika Euleksa da ni on ne zna gde je, ni da li je primio terapiju, nije mi bilo svejedno. Najviše bih voleo da nam dozvole bar jedan poziv, meni kao bratu ili njegovoj najbližoj porodici da se javi, ženi ili sinu, kome god on hoće da se javi”, kaže Pantić.

Ističe da bi najviše voleo da ga puste na slobodu jer je nevin. “Molim ko može da pomogne, da ga puste što pre, ako ne, bar da bude u kućnom pritvoru dok ne prođe taj proces od mesec dana koji mu je dodeljen ili da bude pušten skroz na slobodu, a da proces traje”, kaže Siniša Pantić.

Šef Euleksa Lars Vigemark prethodno je rekao da misija EU ima kontradiktorne informacije o uhapšenom Pantiću i da još ne znaju gde se on nalazi, niti da li je primio lekove koje je Euleks predao kosovskoj policiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here