Željko Veselinović – Pošta Srbije ima neodgovarajuće rukovodstvo

0
183

Pošta nikada ne može da postane jaka kompanija zato što ima potpuno neodgovarajuće rukovodstvo koje se pre svega vodi ličnim interesima, rekao je predsednik Udruženih sindikata Srbije ,,Sloga’’ Željko Veselinović.

Narodni poslanik Željko Veselinović, kako navode u JP „Pošta Srbije“, nedavno je na nasilan način pokušao da uđe na zakazani sastanak predsednika Nadzornog odbora JP “Pošta Srbije” Boriše Šarenca sa predstavnicima Sindikata Sloga. S obzirom na to da je sastanak imao za temu unapređenje položaja radnika i planove Pošte Srbije, ulazak mu je onemogućen, nakon čega je nasilno ušao u šalter salu Glavne pošte, i sa predstavnicima Sindikata Sloga seo na pod i razvio transparent. “Duboko smo uvereni da ova manja grupa neće uspeti da sputa i omete veliku većinu koja želi da Pošta Srbije postane moćna i jaka kompanija”, navodi se u saopštenju ovog javnog preduzeća. Da li „Pošta Srbije“ zaista može da postane jaka i moćna kompanija i koji je bio razlog njegovog dolaska na sastanak u Pošti pitali smo predsednika Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željka Veselinovića.

Prema rečima Željka Veselinovića, da je hteo da opstruira rad Pošte, sigurno ne bi izašao napolje posle nekoliko minuta, već bi kao predsednik sindikata kome štrajkači pripadaju organizovao protest na nivou Centrale u masovnijem broju i ostao unutra. To, kako kaže, ne isključuje kao mogućnost u narednom periodu ukoliko ne dođe do pomaka i rešavanja pitanja poštara koji štrajkuju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here