Mirović obišao završne radove na rekonstrukciji terena Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“

0
74

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obišli su danas završne radove na rekonstrukciji terena u okviru Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ u Veterniku, koje sa 45 miliona dinara finansira Pokrajinska vlada.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je danas prilikom obilaska završnih radova na rekonstrukciji terena u okviru Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ u Veterniku, najavio da će na inicijativu FK „Vojvodina“ biti uređen i teren broj 1, što će, kako je ocenio, doprineti tome da se investiranjem znatnih sredstava stvore mnogo bolji uslovi za neke nove šampione i fudbalske asove.

Gradonačelnik Milan Đurić rekao je da je FK „Vojvodina“ simbol grada Novog Sada – klub sa tradicijom i velikim uspesima. Đurić je izrazio želju da ovaj teren doprinese dolasku nekih novih talenata koji će ovde trenirati, pa možda i nadmašiti zlatnu generaciju Vujadina Boškova koja je ovde stasavala pedesetih godina prošlog veka. Obilasku radova prisustvovao je i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here