Teša Tešanović – Uređivačka politika kanala Balkan info se znatno srozala

0
300

Novinar Teša Tešanović govorio je o prekidu saradnje sa kanalom Balkan info i tom prilikom je rekao da je glavna tačka raskida servilna politika prema režimu Aleksandra Vučića i činjenica da su određene izjave sečene, dodao je i da se uređivačka politika kanala Balkan info znatno srozala.

Jedan od osnivača kanala „Balkan Info“ Teša Tešanović rešio je da napusti ovu medijsku produkciju zbog promene u uređivačkoj politici zbog koje je osnovna ideja, izgubila smisao, rekao je on. Nakon što je objavio da je napustio ovu emisiju, te je istakao da uređivačku politiku „kontroliše Aleksandar Vučić“, ovaj kanal obrisao je više od 1000 emisija koje je Tešanović vodio. Koji su razlozi napuštanja i kako vidi dalji rad kanala Balkan info pitali smo Tešu Tešanovića.

Balkan info je medijska produkcija osnovana u junu 2015. godine u Beogradu. Prepoznati su kao glas svih koji ne žele da budu deo kratkotrajnih projekata i saveza i svih onih koji poštuju srpske tradicionalne vrednosti i koji čuvaju sećanje na naše slavne pretke. Produkcija je nastala u težnji da se popuni upražnjen prostor na medijskom nebu, da se sruše okovi cenzure i da se gledaocima omogući da saznaju pravu istinu. Teže nepristrasnom izveštavanju i vrata emisije su otvorena za sve navodi se na sajtu kanala Balkan info.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here