Srđan Škoro – Bez pobune nema ni promene

0
123

Cilj udruženja Pobuna je da pokrenemo narod jer bez pobune nema promena a poznato je da na političkoj sceni imamo trideset godina iste ljude rekao je predsednik novoosnovanog udruženja Pobuna Srđan Škoro.

Novinar Srđan Škoro osnovao je udruženje građana „Pokret Buna naroda” ili skraćeno Pobuna i tom prilikom je izjavio da osnivanje pokreta duguje pre svega, kako kaže, velikom broju ljudi koji su mu iskazali podršku i bili razočarani što nisu imali za koga da glasaju. Koji je cilj pomenutog pokreta i u kom pravcu će delovati pitali smo Srđana Škora.

Fokus pokreta Pobuna biće pre svega biti na običnom čoveku, koji je žrtva ove i svih prethodnih vlasti i koga se svi sete samo kad su izbori. Pokušaćemo da svojim prisustvom na političkoj sceni što više ukazujemo na pogubnost korupcije koju smatramo glavnim izvorom svega lošeg što nam se dešava u društvu. A pre svega svojim delovanjem da učinimo sve da probudimo ovaj narod iz očaja, učmalosti, depresije i da mu podignemo svest kako su promene moguće i neće biti na njegovu štetu, zaključio je Srđan Škoro.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here