Robna kuća ,,Tišma’’ ove nedelje iz svog asortimana izdvaja ugradne elemente za belu tehniku po najpovoljnijim cenama u gradu, a tu je i moderna i interesantna rasveta. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb. 

U najvećoj robnoj kući u gradu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći širok izbor elektromaterijala, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, bele tehnike i malih kućnih aparata, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

Ko kaže da bela tehnika ne može biti dobar poklon za predstojeće praznike? U okviru ovog dela ponude u Tišmi možete pronaći frižidere, šporete, mikrotalasne, rešoe, kao i ugradne elemente za belu tehniku: ugradne ploče i ugradne rerne visoke funkcionalnosti i modernog dizajna, a po veoma povoljnim cenama.

Sem bele tehnike, dragim osobama možete pokloniti i nešto iz asortimana rasvete. Iz Tišme vam preporučuju dečije dekorativne lampe, privlačnog i interesantnog dizajna, ali i deokrativne fenjere koji će ulepšati svaki prostor.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.