Položen kamen temeljac za izgradnju zatvorenog bazena u Novom Bečeju

0
56

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović položio je danas kamen temeljac za izgradnju zatvorenog bazena u Novom Bečeju, istakavši da je ovo važna vest ne samo za Novi Bečej nego i za sve građane AP Vojvodine, jer će dobiti nov turistički sadržaj i objekat za sport i rekreaciju.

Reč je o projektu vrednom 553 miliona dinara, a predviđena je izgradnja zatvorenog bazena koji će u svom sastavu imati plivački i rekreacioni bazen. Predsednik Mirović naglasio je da će Pokrajinska vlada nastaviti sa ulaganjem  u sportsku, ali i turističku i rekreativnu infrastrukturu, s ciljem da se u svakoj opštini obezbedi ono što od tih sadržaja do sada nije imala.

Pokrajinska vlada će polovinom februara raspisati javni konkurs za nove velike investicije u Vojvodini, najavio je Mirović.

Predsednik Opštine Novi Bečej Saša Maksimović rekao je da će Novi Bečej u saradnji sa Pokrajinskom vladom dobiti koristan objekat, koji će zasigurno doprineti daljem razvoju turizma u toj opštini.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović dodao je i da je ovogodišnji budžet AP Vojvodine strukturiran tako da se kapitalni rashodi  približe jednoj trećini ukupnih rashoda. Imamo rekordni budžet na razdelu Uprave za kapitalna ulaganja, koji je veći od 16 milijardi dinara“, naglasio je Mirović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here