Svečanim koktelom Zrepok obeležio 13 godina zvaničnog početka rada

0
90

Zrenjaninski poslovni krug svečanim koktelom obeležio je 13 godina od otvaranja kancelarije udruženja i zvaničnog početka rada. Sumirani su rezultati rada u 2022. godini, predstavljen plan aktivnosti za 2023. godinu i predstavljeni novi član i prijatelji Udruženja.

Zrepok je druženjem sa saradnicima i prijateljima udruženja obeležio 13 godina uspešnog rada tokom kojih su sprovedene brojne društveno odgovorne akcije, ali i rad na osnaživanju članova udruženja. Kako ističu ponosni su na konstantan rast firmi članica, ali i na širenje samog Zrepoka. Prisutnima je predstavljen novi član ZREPOK-a Dragan Ristić, osnivač firme Patrol 023.

Skupština ZREPOK-a svake godine dodeljuje pojedincima povelju prijateljstva. Za 2021. ova povelja je dodeljena Aleksandri Tanasijević, za 2022. Milici Doksović, a za 2023. godinu ZREPOK-ova povelja prijateljstva pripala je Milanu Bjelogrliću.

Predsednik ZREPOK-a Goran Kovačević je, ispred udruženja koje se bavi poboljšavanjem uslova poslovanja u zemlji, govorio upravo o uslovima poslovanja proteklih godina naglasivši da su probleme pravili pandemija korona virusa, ukrajinska kriza i inflacija. I pored ovakvih uslova firme članice ZREPOK-a poslovale su dobro.

Kako je rečeno na samoj svečanosti godišnjice su lepe prilike za podsećanja na dane razvoja, a lepše je na uspeh se osvrtati u društvu onih koji prate i podržavaju rad Udruženja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here