Tišma – Širok izbor bele tehnike i rasvete

0
82

Robna kuća ,,Tišma’’ ove nedelje iz svog asortimana izdvaja ugradne elemente za belu tehniku po najpovoljnijim cenama u gradu, a tu je i moderna i interesantna rasveta. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Ove nedelje Tišma iz svog asortimana predstavlja belu tehniku. U okviru ovog dela ponude možete pronaći frižidere, šporete, mikrotalasne, rešoe, kao i ugradne elemente za belu tehniku: ugradne ploče i ugradne rerne visoke funkcionalnosti i modernog dizajna, a po veoma povoljnim cenama.

Sem bele tehnike, Tišma vam predstavlja i asortiman rasvete. U ponudi se nalaze dečije dekorativne lampe, privlačnog i interesantnog dizajna, ali i dekorativni fenjeri koji će ulepšati svaki prostor. Tu su još i sve vrste sijalica, led rasveta, plafonjere, lusteri i lampe.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here