Obeležena 104. godišnjica rada Privredne komore Vojvodine

0
73

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović prisustvovao je danas obeležavanju 104. godišnjice Privredne komore Vojvodine.

Svečanosti povodom obeležavanja 104. godišnjice Privredne komore Vojvodine prisustvovali su predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, potpredsednik Pokrajinske vlade Branko Ćurčić, članovi Pokrajinske vlade, predstavnici Privredne komore Srbije, Privredne komore Republike Srpske i drugi. Prilikom obraćanja predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović rekao je da je privreda oblast koja pokreće sve druge društvene oblasti i da to govore podaci kojima svakako doprinose privrednici.

Predsednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević govorio je o privrednom rastu tokom prošle godine i istakao da je reč o specifičnoj i izuzetno teškoj godini zbog krize u celom svetu.

Najuspešnijim privrednicima na svečanosti su dodeljena, po 60. put, godišnja priznanja Privredne komore Vojvodine „Kosta Mirosavljević“ za značajna privredna ostvarenja u oblastima poljoprivrede, industrije i usluga u AP Vojvodini kao i novinarska nagrada „Zlatno pero privrede“. Priznanja su uručena predstavnicima kompanija „MK Agriculture“, „MasterplastYU“, „ComData“ , najuspešnijem privredniku Vladanu Balabanu, predsedniku „M&I Systems Group“, i privrednici Milani Sekulić iz kompanije „Makitrans“. Uručeno je i priznanje „Zlatno pero privrede“ novinaru Radio Novog Sada Slobodanu Šorku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here