Robna kuća “Tišma” ove nedelje iz svog asortimana izdvaja sve za kuhinju: šporete, aspiratore, mašine za pranje posuđa, mikrotalasne, rešoe, ugradnu tehniku i još mnogo toga. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

U najvećoj robnoj kući u gradu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Tišma u svojoj ponudi ima sve što vam je potrebno za opremanje kuhinje kako biste uživali u pripremi obroka za svoju porodicu i prijatelje pa tako u ovoj robnoj kući možete pronaći plinske, električne i kombinovane šporete, indukcione ploče, ugradnu tehniku, aspiratore, rešoe, mikrotalasne, mašine za pranje posuđa, kao i miksere, blendere, sokovnike, bokale, tostere, pekače, grilove i više vrsta multi cooker-a, friteza za pripremu hrane sa ili bez ulja i mini pećnica. Pored toga na raspolaganju su vam i mlinovi za kafu, mlinovi za orahe, a u Tišmi ćete pronaći i veoma kvalitetno posuđe, različite modele sušača za sudove, kao i odlične kuhinjske noževe i ostali escajg, posude za začine i sav dodatni pribor neophodan u svakoj kuhinji.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.