Težak život majke troje dece – Vratimo im život dostojan deteta

0
118

Aleksandra Janković sa svoja tri sina živi u trošnoj kući i svaka pomoć im je dobrodošla. Trenutno je najpotrebnija hrana a svi koji žele da pomognu mogu to učiniti na adresi Braće Fogaroši 133.

Predstavnici Crvenog krsta Mužlja posetili su danas majku troje dece, Aleksandru Janković, kako bi uručili pomoć u vidu hrane, garderobe i ostalih potrepština s obzirom na to da žive u veoma lošim i nehumanim uslovima i da im je svaki vid pomoći dobrodošao.

Ljudi dobre volje, bračni par Menjhart i Monika Horvat, izašli su u susret Aleksandri i njenoj deci tako što su im obezbedili ono najvažnije a to je krov nad glavom. Prihvatili su ih kao svoju porodicu iako i sami veoma teško žive. Pored toga, važno je napomenuti da im je na toj adresi prijavljeno i mesto boravka kako bi mogli da ostvare pravo na socijalno što je za Aleksandru od presudnog značaja.

I sama Aleksandra ističe da joj mnogo znači podrška porodice Horvat kao i prostorije u kojima trenutno boravi sa svojom decom Goranom, Aleksandrom i Aleksom.

Svi koji su u mogućnosti i žele da pomognu porodici Janković mogu to učiniti na adresi Braće Fogaroši 133 a sve dalje informacije mogu dobiti pozivanjem broja telefona 061 19 59 827.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here