DOO Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja razne vrste  baštenskih creva ,baštenskih prskalica, atomizere , prskaliceza voće  i još dosta toga.

U najvećoj robnoj kući u Zrenjaninu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

U Tišmi ove nedelje posebno izdvajaju baštenske prskalice različitih vrsta i veličina  ,modernog dizajna  kao i priključke ,konektore i spojnica za prskalice. Tu su i baštenska creva za zalivanje i creva za pretakanje.  Za predstojeće prolećne radove u voćnjacima i vinovoj lozi Tišma preporučuje atomizere za voće kao i  prskalice za voće i vinovu lozu.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.