Na Beogradskom sajmu od 22. do 28. marta održaće se 55. Međunarodni salon automobila i 15. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopešn”, a u hali 3 naći će se brendovi „be-em-ve”, „mini”, „maserati”, „audi”, „porše” i „mercedes”, saopštio je danas Beogradski sajam.

 Svi ostali automobilski brendovi biće u centralnom hali 1, gde će se smestiti „folksvagen”, „nisan”, „škoda”, „subaru”, „volvo”, „kia”, „mazda”, „reno”, „dačia”, „hjundai”, „ford”, „mg”, „sitroen”, „fijat”, „alfa romeo”, „džip”, dok će se motocikli i oprema naći u hali 4, laka privredna vozila u hali 3A, a prateća automobilska oprema u halama 2 i 1A.

Članovi Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova pripremili su za ovu priliku veći broj noviteta i premijera. Brendovi su se potrudili, kako navode u saopštenju, da posetioci ne budu uskraćeni ni za šta što je trenutno najnovije u ponudi. To znači da će svi svetski proizvođači predstaviti aktuelnu ponudu novih električnih, hibridnih i plug-in hibridnih modela, kao i najnovije modele sa konvencionalnim pogonima poslednje generacije.

„Motopašion” najavljuje iznenađenja i da će se pred posetiocima naći ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da svoje dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila ili neke od dodatnih usluga razreše na najbolji mogući način.

Predviđene su i atraktivne promocije kako standardne i univerzalne opreme tako i kompatibilne i prateće opreme za ekološki napredna vozila, značajan izbor punjača za električna vozila te solarnih modula za primenu u auto-industriji i druge odgovarajuće infrastrukture. Strateški partneri u realizaciji manifestacija su Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova, Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije i generalni sponzor kompanija DDOR „Osiguranje Novi Sad”.