Vučić: Pozivam građane da veruju državnom rukovodstvu, budimo pametni, znamo šta radimo

0
48

Obraćajući se građanima Srbije iz zgrade Predsedništva, predsednik Aleksandar Vučić govorio je o najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjima kao što su Kosovo i Metohija, Zajednica srpskih opština, bankarski sistem kao i naoružavanje Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se juče u 18 časova naciji iz zgrade Predsedništva. Vučić je govorio o temama od najvažnijeg državnog i nacionalnog značaja i tom prilikom poručio da nikoga na javnoj medijskoj sceni nije briga oko Kosova osim da „javno streljaju predsednika Srbije“.

Govoreći o Zajednici srpskih opština Vučić je rekao da je to veoma važno pitanje jer će povezati 97% srpskih sredina u jednu jedinstvenu celinu.

Vučić je na pitanje da prokomentariše pisanje medija iz regiona o naoružavanju Srbije i istakao da će Srbija biti sve snažnija jer je jedina od zemalja iz regiona koja nije u NATO.

Vučić je na kraju pozvao građane da imaju poverenje u svoje državno rukovodstvo, navodeći da je tri dana radio sa predstavnicima EU i SAD kao i da su Beograd  i Priština dali svoje predloge.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here