Zrenjaninac Dejan Vodeničar tvrdi da je napadnut zbog vređanja predsednika Vučića

0
379

Tridesetsedmogodišnji Dejan Vodeničar iz Zrenjanina tvrdi da je napadnut u subotu uveče nakon što je nekoliko puta uzviknuo uvrede na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Slučaj je prijavljen policiji, dok su u Hitnoj pomoći konstatovane povrede – masnice i podlivi na licu.

Dejan Vodeničar iz Zrenjanina napadnut je u subotu uveče u naselju Bagljaš nakon što je nekoliko puta uzviknuo uvrede na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kako ističe, razlog nezadovoljstva je to što je prošle nedelje bio sprečen da prisustvuje protestu desničarskih stranaka i organizacija u Beogradu protiv potpisivanja sporazuma sa Prištinom. Nakon uzviknutih uvreda Vodeničara su napala trojica muškaraca i nanela mu telesne povrede.

Vodeničar navodi da nije član nijedne političke partije a u prethodnom periodu se susretao sa raznim problemima zbog svog političkog stava koji iskazuje samo kao simpatizer. Ostao je bez posla u školi a i njegova porodica godinama trpi određene probleme jer je antirežimski nastrojena.

Dragan Sakić iz Gradskog odbora srpskog pokreta Dveri osudio je nasilničko ponašanje i istakao da je reč o političkom sukobu dodajući da je ovo način na koji se aktuelna vlast obračunava sa svojim političkim neistomišljenicima.

Dejanu su u Urgentnom centru konstatovane povrede – masnice i podlivi na licu a u narednom periodu će policija raditi na rasvetljavanju ovog slučaja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here