Robna kuća Tišma u susret lepom vremenu svojim kupcima predstavlja širok izbor asortimana za opremanje vašeg dvorišta, kao i bicikle za žene, muškarce i decu.

Najbolje opremljena robna kuća u gradu DOO Tišma u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Ukoliko želite da uživate u svom dvorištu u “Tišmi” ćete pronaći veliki izbor udobnih ljuljaški, modernog dizajna i veoma povoljnih cena, a ako se odlučite za pripremanje obroka u dvorištu tu su i roštilji, talandare, kotlići, sačevi, ćumuri i drvca za potpalu.

Ukoliko ste pak ljubitelj aktivnog provođenja slobodnog vremena Tišma je i za vas pravo mesto za kupovinu. U ovoj robnoj kući pronaći ćete bicikle za žene, muškarce kao i za decu svih uzrasta. Čak i oni koji tek uče da voze bicikl u Tišmi će pronaći bicikl za sebe. Posetite robnu kuću Tišma i odaberite za sebe ili svoje dete bicikl modernog dizajna koji je prilagođen gradskoj vožnji.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata posredstvom administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.